•  Sertificēts partneris
  •  Piegāde 4-6 d. d.
Rādīt PVN:

VISPĀRĪGI

Šī informācija paskaidro, kā Sirdspalidziba.lv apkopo un apstrādā informāciju par jums kā Sirdspalidziba.lv vietnes lietotāju un klientu. 

Privātuma politika attiecas uz personas datiem, kurus jūs mums iesniedzat, vai kurus mēs apkopojam, izmantojot Sirdspalidziba.lv mājaslapu, www.sirdspalidziba.lv.

Sirdspalidziba.lv ir jūsu personiskās informācijas datu kontrolieris. Visus jautājumus, kas saistīti ar Sirdspalidziba.lv varat uzdot, izmantojot:

Tālrunis: +371 66 163 163

E-pasts: info@sirdspalidziba.lv

Personas datu apstrādes juridiskais pamats ir ES Vispārējās datu aizsardzības regulas (VDAR) 6. pants (1) (f).

 

KĀDU PERSONAS INFORMĀCIJU MĒS VĀCAM UN KĀPĒC

Kad apmeklējat Sirdspalidziba.lv, mēs automātiski ievācam informāciju par Jums un vietnes izmantošanu, piemēram, kāda veida pārlūku izmantojat, kādus meklēšanas nosacījumus izmantojat mūsu vietnē, jūsu IP adresi, ieskaitot jūsu tīkla atrašanās vietu, un informāciju par datoru.

Mērķis ir optimizēt lietotāju pieredzi un interneta vietnes funkciju, kā arī veikt mērķtiecīgu mārketingu, ieskaitot atkārtotu mērķauditorijas atlasi, izmantojot Facebook un Google. Šī informācijas apstrāde ir nepieciešama, lai mēs varētu uzlabot interneta vietni, kā arī parādīt jums atbilstošus piedāvājumus.

Kad iegādājaties produktu vai sazināties ar mums interneta vietnē Sirdspalidziba.lv, mēs apkopojam informāciju, kuru jūs iesniedzat pats, piemēram, vārdu un uzvārdu, adresi, e-pasta adresi, tālruņa numuru, maksājuma veidu, informācija par iegādātajiem un, iespējams, atgrieztajiem produktiem, piegādes veidu, kā arī informāciju par IP adresi, no kuras tika veikts pasūtījums.

Mēs to darām, lai varētu piegādāt Jūsu pasūtītos produktus un citādi izpildīt mūsu vienošanos ar jums, ieskaitot jūsu tiesības atgriezt preces un iesniegt sūdzības. Mēs varam arī apstrādāt detalizētu informāciju par jūsu pirkumu, lai ievērotu likumdošanas prasības, tostarp rēķinvedības un grāmatvedības vajadzības. Iegādājoties preci, IP adrese tiek saglabāta ar mērķi aizsargāt mūsu intereses un novērst krāpšanas gadījumus.

Abonējot mūsu jaunumus, mēs apkopojam informāciju par jūsu vārdu, uzvārdu un e-pasta adresi.

 

PERSONAS DATU SAŅĒMĒJI

Informācija par jūsu vārdu, uzvārdu, adresi, e-pastu, tālruņa numuru, pasūtījuma numuru un īpašajām piegādes preferencēm tiek nodota UPS, FedEx un citiem potenciālajiem kurjerdienestiem, kas apstrādā jūsu iegādāto preču piegādi.

Informācija var tikt nodota trešajām personām, kuras apstrādā informāciju mūsu vārdā. Mēs izmantojam ārējos partnerus klientu apkalpošanai, tehniskajai darbībai un tīmekļa vietnes optimizēšanai, jaunumu izplatīšanai un mērķtiecīgam mārketingam, ieskaitot atkārtotu mērķauditorijas atlasi. Šie uzņēmumi ir datu apstrādātāji saskaņā ar mūsu norādījumiem un apstrādā datus, par kuriem mēs esam atbildīgi. Tiem, kas apstrādā datus, nav atļauts izmantot informāciju citiem mērķiem, izņemot to, lai izpildītu ar mums noslēgto līgumu, un uz tiem attiecas šīs informācijas konfidencialitāte. 

Viens no šiem datu apstrādātājiem, Google Analytics v/Google LLC, ir reģistrēts ASV. Nepieciešamās garantijas datu pārsūtīšanai uz ASV tiek nodrošinātas ar datu apstrādātāju sertifikāciju saskaņā ar ES-ASV. Privātuma vairogs, ES VDAR, 45. Pants. 

Google LLC sertifikāta kopija ir atrodama šeit: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI

JŪSU TIESĪBAS

Jums ir tiesības jebkurā laikā pieprasīt informāciju par to, kādus datus mēs esam reģistrējuši par jums, kādam nolūkam šī reģistrācija ir paredzēta, kāda personas datu kategorija tā ir un kas varētu būt šo datu saņēmēji, kā arī informāciju par to, no kurienes šie dati ir iegūti. 

Jums ir tiesības saņemt to personas datu kopiju, kurus mēs apstrādājam par jums. Ja vēlaties saņemt savu personīgo datu kopiju, lūdzu, nosūtiet rakstisku pieprasījumu uz info@sirdspalidziba.lv. Jums var lūgt iesniegt dokumentus, kas apstiprina, ka esat persona, par ko vēlaties saņemt informāciju. 

Ja jūs pamanāt kādu kļūdu informācijā, ko mēs esam reģistrējuši par jums, lūdzam sazināties ar mums rakstiski, lai šo informāciju varētu mainīt. 

Dažos gadījumos jums ir tiesības pieprasīt, lai mēs izdzēšam visu vai daļu no jūsu personiskās informācijas, piem., ja jūs atsaucat savu piekrišanu, un mums nav citu juridisku iemeslu, lai turpinātu jūsu datu apstrādi. Gadījumā, ja ir nepieciešama nepārtraukta jūsu datu apstrāde, piem., lai mēs varētu izpildīt savas juridiskās saistības vai lai tiktu noteiktas, izpildītas vai aizstāvētas juridiskās prasības, mums nav pienākums obligāti dzēst jūsu personas datus.

Dažos gadījumos jums ir tiesības ierobežot savas informācijas apstrādi, iekļaujot to tikai krātuvē, piem., ja uzskatāt, ka informācija, kuru mēs apstrādājam par jums, nav pareiza.

Dažos gadījumos jums ir tiesības iegūt savu sniegto personisko informāciju strukturētā, ierasti izmantojamā un mašīnlasāmā formātā, un jums ir tiesības nodot šo informāciju citam datu kontrolierim. 

Jums ir tiesības jebkurā laikā iebilst pret jūsu personas datu apstrādi tiešā mārketinga nolūkos, ieskaitot profilēšanu, kas tiek veikta, lai uzlabotu mūsu tiešo mārketingu. 

Jums ir arī tiesības jebkurā laikā iebilst pret mūsu personas datu apstrādi tādu iemeslu dēļ, kas saistīti ar jūsu personisko situāciju.

Jums ir tiesības jebkurā laikā atsaukt piekrišanu, kuru esat devis mums par konkrētu personas datu apstrādi. Ja vēlaties atsaukt savu piekrišanu, lūdzu, sazinieties ar mums, rakstot uz info@sirdspalidziba.lv.

Jums ir tiesības jebkurā laikā iesniegt sūdzību Datu valsts inspekcijai, Blaumaņa ielā 11/13-15, Rīga, LV-1011 attiecībā uz to, kā mēs apstrādājam jūsu personīgo informāciju. Sūdzības var iesniegt, piemēram, rakstot e-pastu uz info@dvi.gov.lv vai pa tālruni +371 67 22 31 31

 

PERSONAS DATU DZĒŠANA

Informācija, kas savākta par jūsu Sirdspalidziba.lv vietnes izmantošanu, tiks izdzēsta gadījumā, kad 1 gadu neesat izmantojis vietni, un ne vēlāk. 

Informācija, kas savākta saistībā ar jaunumu abonēšanu, tiks dzēsta, kad tiks atsaukta jūsu piekrišana jaunumiem, ja vien mums nav pamatots iemesls datu apstrādei. 

Informācija, kas savākta saistībā ar pirkumiem, ko veicāt Sirdspalidziba.lv interneta vietnē, tiks izdzēsta pēc 3 gadiem pēc tā kalendārā gada beigām, kad veicāt pirkumu. Tomēr informāciju var uzglabāt ilgāk, ja mums ir pamatots iemesls ilgstošas informācijas uzglabāšanai, piem., ja tas ir nepieciešams, lai tiktu noteiktas, izpildītas vai aizstāvētas juridiskās prasības, vai ja uzglabāšana ir nepieciešama, lai mēs izpildītu juridiskās prasības. Grāmatvedības materiāli tiek uzglabāti 7 gadus līdz finanšu gada beigām, lai izpildītu Grāmatvedības likuma prasības.

 

DROŠĪBA

Mēs esam ieviesuši atbilstošus tehniskos un organizatoriskos drošības pasākumus pret nejaušu vai nelikumīgu personas datu iznīcināšanu, pazaudēšanu, izmainīšanu vai bojāšanu, kā arī nodrošinājuši, ka nepilnvarotas personas tos nevar iegūt vai ļaunprātīgi izmantot.

To dara tikai darbinieki, kuriem faktiski ir nepieciešama piekļuve jūsu personas datiem, lai veiktu savu darbu.

 

KONTAKTINFORMĀCIJA

Sirdspalidziba.lv ir personas datu kontrolieris, kas ievāc personas datu informāciju tīmekļa vietnē.

Ja Jums ir jautājumi vai komentāri par šo privātuma politiku vai arī vēlaties izmantot vienu vai vairākas savas tiesības, lūdzu, sazinieties ar mums: 

Sirdspalidziba.lv

Tālrunis: +371 66 163 163

E-pasts: info@sirdspalidziba.lv